Sarah Dessen – Niets te verliezen

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Ilse schreef:

  Jay! Ik ben zó blij dat ze bij Moon nu ook dit boek hebben vertaald van haar! Een paar jaar geleden las ik 3 boeken van haar en toen ineens stopten ze met vertalen. Ik heb dit boek nu als recensie-exemplaar en ga er dus ook binnenkort in beginnen. Yes! =D

 2. Nynke-Boudien schreef:

  Ik ben erg benieuwd naar dit boek, ik vraag me af of ik het zal kunnen waarderen want een verhaal moet voor mij wel een bepaalde spanning hebben, maar ik wil wel een poging wagen.

  • Lisa schreef:

   Snap ik! Normaal kan ik ook niet zo goed tegen boeken die niet toewerken naar een conflict, maar in dit geval had ik daar gelukkig niet zo’n last van. Ik kon het boek dus alleen niet in één ruk lezen!

 3. elmganneke schreef:

  Pfff ik ben juist enorm aan het worstelen met dit boek. Ik kom er maar niet doorheen.

  • Lisa schreef:

   Ik kreeg het al een beetje mee op sociale media! Jammer en balen. Hopelijk kom je nog een beetje uit je leesdipje! Even een ander boek tussendoor lezen?

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.