Sarah J. Maas – Hof van doorns en rozen

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Jessica schreef:

  Heb je dat artikel uiteindelijk nog geschreven? Ik heb het boek net uit en ben nu erg benieuwd wat je nog meer wilde vertellen :p

  • Lisa schreef:

   Nee, uiteindelijk niet 🙁 Toen ik er eindelijk weer aan dacht was het tweede boek al in het Engels verschenen en was mijn artikel dus echt way too laat, haha. Maar hit me up en ik vertel je er met alle liefde over!

 2. Jana schreef:

  Boek 2 is zelfs nog beter! En dat zeg ik echt nooit ! I’m obsessed !

  • Lisa schreef:

   Jaaaaa, ACOMAF is echt duizend keer zo geweldig ❤ Heb hem toevallig vandaag voor de tweede keer uitgelezen!

   • Jana schreef:

    Ik ben bezig voor de 2de keer! Wanneer is boek drie ? xD
    Ken je de schrijfster Abigail gibbs… ook super boeken, vooral deel 1!

    • Lisa schreef:

     Boek 3 duurt nog zo lang ? Ik ga een jaar wachten echt niet redden hoor. En ja, daar heb ik van gehoord! Maar ze staan niet heel hoog op mijn TBR door wat negatieve recensies die ik heb gelezen. Maar goed om te horen dat jij ze wel heel leuk vindt!

 3. Jessica schreef:

  Ik heb hem al sinds de release, ik heb er alleen nog geen tijd voor gehad 🙁

 4. Lisa schreef:

  Oké. Oké. Oké. Deze moet ik verder lezen deze avond. MOET.

 5. hetboekenik schreef:

  Deze staat al zooooo…. lang in mijn kast klaar. Ik raak er gewoon niet toe.

 6. Iris schreef:

  Doen! Ben zeer benieuwd!
  Sarah J Maas heeft met haar boeken mijn hart ook veroverd. Het begon met dit boek en gisteren heb ik toevallig Throne of Glass uit gelezen. Op dit moment dorst ik dan ook naar meer (rest van de throne of glass serie dan ook meteen besteld 😉 )!
  Ze weet zulke levendige personages, die de meest spannende en op momenten inderdaad gruwelijke avonturen beleven, in prachtig verzonnen werelden. Ik ben compleet gevangen en tel de dagen af tot mijn bestelde boeken in huis zijn!

  • Lisa schreef:

   Ik ga ook heeeeeeel snel beginnen in TOG! Heb de eerste twee boeken hier staan en heb er nu zulke hoge verwachtingen voor. Ik denk dat ik ze echt geweldig ga vinden! En begin mei valt het vervolg op ‘Hof van doorns en rozen’ bij mij op de mat, dus daar kan ik ook naar uitkijken ?

   • Iris schreef:

    Jaaa! Zo blij dat de boeken vlak na elkaar worden uitgegeven! Dan hoef je tenminste niet al te lang te wachten. Iets waar ik heel slecht in ben 😉

 7. Sanne schreef:

  Ik wil dat artikel dat je in je hoofd hebt lezen. Doen!
  En.. ik kan zo niet wachten op het vervolg. Dat is een bewerking van de mythologie van Hades en Persephone als ik het juist hebt en jaaa Grieks mythologie!

  • Lisa schreef:

   I’m gonna do it! Dat artikel komt er ? En klopt, het is inderdaad een bewerking van Hades en Persephone! Als dat betekent wat ik denk dat het betekent (RHYS? FEYRE? HOU. ME. TEGEN.), ga ik huilen van geluk.

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.