Sarah J. Maas – Hof van ijs en sterren

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Marleen schreef:

  Wat zonde! Ik ben heel benieuwd wat ik er van ga vinden! Je hebt het inderdaad wel heel goed op papier gezet, haha!

 2. Laurie schreef:

  Iedereen zijn eigen mening natuurlijk, maar ik vond het echt geweldig. Ik herken wel dingen die je zegt, want dat hoor ik van anderen ook. Ik heb me echt heel erg vermaakt tijdens het lezen. Het voelde gewoon als thuiskomen en dat is zeker ook een keertje lekker bij een boek. Want eerlijk, soms kreeg ik van de hoofdboeken echt de zenuwen. Wat gaat er nu gebeuren? Als dit maar goed gaat! En dat soort dingen. Hof Van Ijs En Sterren voelde dus echt even als een breathe and chill boek. Het zou ook in het najaar uit komen ofzo, maar is omgewisseld met Kingdom Of Ash. Zoiets hoorde ik tenminste.

 3. dominds schreef:

  Wat jammer dat het boek tegenviel, ik vond je recensie wel echt leuk om te lezen, haha!

 4. Thyrze schreef:

  Oh men, wat jammer zeg!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.