Sarah J. Maas – Hof van mist en woede

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Marleen schreef:

  Wauw, wat een krachtige recensie! Ik kan echt niet wachten totdat ik het boek ook kan lezen!

 2. Sanne schreef:

  Dit boek is liefde. Mooie recensie!

 3. Iris schreef:

  Amen, je slaat de spijker zoals gewoonlijk weer op zijn kop. Dit is precies wat Hof van Mist en Woede ook voor mij betekende. Oh wat een heerlijk boek! En Rhys <3 <3 <3 hij was alles wat ik in Tamlin miste vanaf het begin. En dat verhaal…. *zucht*
  Sta dan ook te popelen om het volgende boek te kunnen lezen dat nog.. omg was net aan het kijken hoe lang het nog duurt tot het volgende boek op Goodreads en er staat aangegeven dat de serie 8 boeken zal bevatten 0.0 Kan ons arme hart dat aan?

  • Lisa schreef:

   RHYSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS <3 En precies! Ik vond Tamlin wel leuk, maar op één of andere manier miste ik toch wat chemie. Ik vond hem wel leuk, maar ik kon hem en Feyre gewoon niet shippen. MAAR RHYS! Ik hoop echt dat het volgende deel de serie 'afsluit' en dat de overige boeken over andere personages gaan (Nesta!). Een serie van 8 over Feyre zou ik te veel van het goede vinden!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.