Sebastien de Castell – Vogelvrij (+WIN!)

Dit vind je misschien ook leuk...

19 reacties

 1. Lindsey schreef:

  NOUNOU, daar komt ie hoor:

  Je vertelde in je recensie: “Het boek ging van ‘dit is zo leuk!’ naar ‘DIT BOEK IS ALLES WAT IK OOIT HEB WILLEN HEBBEN’. Zijn humor, sarcasme en directheid zijn geweldig. En man, de dialogen tussen Kellen, Ferius en Reichis zijn pure liefde.”

  Iedere keer als jij enthousiast bent over een mannelijk personage dan WEET ik dat het zo is. Je bent niet iemand die zoiets zegt om fans tevreden te houden, om zo maar even te zeggen. DUS LISA, je hebt mij enthousiast gemaakt en dat is al duizend redenen waarom ik dit boek wil lezen.

 2. Lyda van den Bos schreef:

  Nou, ben best wel nieuwsgierig geworden door je. Dus waag een kansje. ;-))

 3. Hannah Kagenaar schreef:

  Als YA liefhebber kan ik deze niet laten voorbij gaan ben heel er benieuwd. Ik kan gewoon niet goed beschrijven waarom ik dit boek zo graag wil, ik wil het gewoon in mijn boekenkast! De cover is gewoonweg al geweldig! Het klinkt goed én het ziet er goed uit, genoeg redenen om dit boek te willen ;p

  Groetjes Hannah

 4. nerdygeekyfanboy schreef:

  Woehoe, we hadden het er in Rotterdam al over, maar blij dat je het boek zo goed vind! 😀

 5. Nancy schreef:

  Wat leuk dat je zo enthousiast bent over dit boek! Het maakt me nog nieuwsgieriger!
  Ik hoorde deze vakantie van verschillende bloggers dat ze dit boek met plezier gelezen hadden. Dat zorgde er al voor dat ik dit boek zeker wil lezen toen het eenmaal verscheen. Ik heb het al aangekocht voor mijn bibliotheek, maar het is nog niet geleverd.
  Natuurlijk is een eigen exemplaar altijd veel leuker. En aangezien onze smaken nogal overeenstemmen, ben ik nu echt benieuwd wat ik van dit boek ga vinden. Vooral omdat er een speciale kat in voorkomt (die zie ik op de cover 😉 )
  Ik doe dan ook graag mee aan deze winactie! Ik volg je natuurlijk al op Bloglovin 🙂

 6. Janita schreef:

  Ik ben ontzettend benieuwd naar dit boek, want ik lees ook alleen maar goede recensies over Vogelvrij! Verder vind ik de cover echt geweldig!

 7. Elke keer als ik dit boek zie, denk ik dat het A darker shade of magic is, terwijl hij er eigenlijk niet eens zo heel erg op lijkt?! Wel extra leuk dat hoofdpersoon hier Kellen heet, wat mij direct weer doet denken aan Kell met zijn epic coat, waardoor ik Kellen meteen leuk vind. Also: sarcasme. Sign me up.

 8. dominds schreef:

  Ik ben zo benieuwd naar dit boek, ik lees overal alleen maar goede recensies! <3

 9. elmganneke schreef:

  Ik kreeg dezelfde mail, maar heb er toch voor gekozen het boek niet te recenseren. Ik was inderdaad ook bang dat het ‘m net niet was voor mij. Maar ik heb wel enorm getwijfeld, want het leek me echt een uniek verhaal.

 10. Anita te Gussinklo schreef:

  Door je recensie ben ik benieuwd naar dit boek, de cover is ook een plaatje.

 11. boekenwormmam schreef:

  Ik doe niet mee met de winactie aangezien ik hem ook mocnt lezen. Maar ik deel je mening echt! Wat een ontzettend goed boek is dit! Helaas duurt het nog veel te lang voor deel twee komt ?

 12. Angela schreef:

  Het boek lijkt me een goed verhaal te hebben maar inderdaad alleen die cover heeft me al overtuigt 😀

 13. Anneke schreef:

  Ik ben zo benieuwd naar dit boek! Ik heb een aantal keer de Engelse versie zien langskomen en was telkens geneigd om hem aan te schaffen, maar omdat ik wist dat de Nederlandse versie binnenkort uit zou komen heb ik het uiteindelijk niet gedaan. Hij lijkt me zó cool.

  Kortom, ik doe graag mee aan de winactie ^^.

 14. Boeklovers schreef:

  Mooie cover, leuk verhaal, goede recensie… dit maakt dat ik dit boek ook een keertje wil lezen

 15. Merlin schreef:

  Het lijkt me zo’n ongelooflijk goed boek en de cover is ook ongelooflijk gaaf?

 16. Anna de Boer schreef:

  Ik ben enthousiast geworden door je recensie en nu heel erg benieuwd naar het boek

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.