Sophie Jackson – Stil van jou

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Annelies schreef:

  Dankzij jouw enthousiaste recensies van Sophie Jacksons boeken heb ik Stuk van jou nog maar eens boven gehaald. Er wachten recensieboeken op me, maar ik had opeens verschrikkelijke nood aan Wes en Kat!

  • Lisa schreef:

   Aaaaah, enjoy! Ik was toevallig ook dit weekend aan het overwegen om ‘Stuk van jou’ te herlezen, want ik wil echt weer in de wereld van Wes en Kat duiken <3 Ik denk dat ik dat in mijn weekje vrij ga doen. Kan er nu al naar uitkijken, haha!

 2. mziemerink schreef:

  Ik heb het boek gisteren als ebook gekocht met 50% Ik ga er denk ik vanavond maar gelijk in beginnen! <3

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.