Spam je (boek)blog!

Dit vind je misschien ook leuk...

23 reacties

 1. mariaharut schreef:

  aww beterschap voor je kat! Hopelijk wordt hij snel beter!
  Het komt vast wel goed!

  Ik heb een boekenblog https://bookglobe.wordpress.com/ waar ik vooral post over YA boeken met een snufje fantasy 🙂 (ik ben een beginnende blogger)

 2. Beterschap aan je kattige wederhelft <3

  En ook een kleine spam van mijnentwege: Mijn Brein is een Boekenkast (Mijn BIEB) is een Belgisch boekenblogje over YA – voornamelijk fantasy en dystopian – waar ook films en persoonlijke shizzle voorbij komt! Altijd opendeurdag dus kom geheel vrijblijvend eens langs, haha :p https://mijnbreiniseenboekenkast.wordpress.com/

 3. Céline schreef:

  Heel veel sterkte, wat naar en ik snap helemaal dat je hoofd dan even niet staat naar artikelen schrijven.
  Wel lief dat je ons dan de mogelijkheid geeft om iets te schrijven over onze eigen blogs.
  Op http://Withoutelephants.com/ schrijf ik dagelijks voor vrouwen die durven dromen en ook graag hun dromen waar willen maken. Met posts over plannen, blogtips maar ook persoonlijke posts en beauty posts of boekreviews hoop ik anderen te inspireren om zo samen onze dromen waar te maken.

 4. Angelica schreef:

  Sterkte met Semmiepoes 🙁 <3 Geef je beste maatje maar heel veel liefde en knuffels. Boekenbloggen doe ik sinds anderhalf jaar nu, eerst voor OMB maar sinds ik daar ben gestopt heb ik mijn eigen blog http://www.feelthefuture.nl weer opgepakt 🙂 Lekker praten over boeken en recensies!

 5. saskiapeeters schreef:

  Sterkte met je kat <3

  https://saskiasbookshelf.wordpress.com
  Op mijn blog plaats ik van alles en nog wat over ya boeken. Ik vind het vooral leuk om tips en tops te geven 🙂

 6. Boeklovers schreef:

  Hopelijk is Semmiepoes snel de oude terug, zodat je fijn terug kan bloggen 🙂
  Ik heb een boekenblog https://boeklovers.wordpress.com/ waar ik geregeld mijn eigen recensies, maar ook gastrecensies op plaats, evenals winacties, persberichten die uitgeverijen mij toesturen, een boek of auteur in de kijker zet… Neem gerust een kijkje en als je me graag volgt, follow me!

 7. Rose and Books schreef:

  Ach sterkte voor Semmiepoes :)!

  Hier is mijn boekenblog https://roseandbooks.wordpress.com/ Hier zullen de meeste YA, NA en romans op staan. Thrillers enzo is niet mijn ding haha.

 8. zwartraafje schreef:

  Semmie is echt al een hele tijd op de sukkel hé. Wat naar dat er geen medicatie-op-maat bestaat. Ik hoop echt dat ze binnenkort wel de juiste behandeling kunnen vinden.

  Ik blog op http://www.zwartraafje.be/blog. Ondanks mijn voornemen om iets minder frequent te bloggen blijft er eigenlijk dagelijks een nieuwe post verschijnen. Recensies uiteraard maar vermits ik van afwisseling hou verschijnen er ook heel wat andere boek-gerelateerde blogposts. DIY’s voor mensen die zelf fandom-spulletjes willen maken bijvoorbeeld of iets helemaal anders. Eigenlijk heb ik het meeste plezier aan het schrijven van grappige blogposts én de reacties die daarop volgen.

 9. Rowan schreef:

  Ahh, hopelijk gaat het snel beter met je kat! Geef hem maar heel veel knuffels van ons allemaal. 🙁
  Mijn blog is http://www.mypinkfairytale.wordpress.com waar ik schrijf over boeken, lifestyle en reisjes die ik maak.

 10. Iris schreef:

  Heel veel sterkte voor Semmiepoes!

  Mijn boekenblog heet http://carpelibra.nl/ Hier deel ik mijn mening over de boeken die ik gelezen heb. Dit kunnen Young Adults zijn, maar ook New adults of Fantasy komen regelmatig voorbij. Wat dat betreft ben ik best wel een diverse lezer 🙂
  Recentelijk ben ik begonnen om iets persoonlijker en anders dan recensies te posten, zoals tripjes, tags en (boekige)evenementen en dat bevalt me prima!

 11. lightandstripes schreef:

  Veel sterkte met Semmiepoes *stuurt veel knuffels*.
  Ik blog al heel lang, maar sinds kort ben ik helemaal gelukkig met mijn boekenblog http://lightandstripes.blogspot.nl. Een blog waar ik mijn mening over boeken met andere boekenliefhebbers deel, maar waarin ik ook veel persoonlijkheid stop en af en toe schrijf over films en tv-series.

 12. La Fille Lisant schreef:

  Sterkte, hopelijk gaat het snel beter met Semmiepoes 😉 . Mijn boekenblog is http://lafilleisant.wordpress.com Vooral over boeken, de meeste YA/fantasy gerelateerd. (recensies, tags, lijstjes, personal enz) Wel een leuk idee!

 13. Mieke Schepens schreef:

  Heel veel sterkte voor Semmiepoes! Ik hoop dat het snel beter gaat.

  Mijn boekenblog is http://www.graaggelezen.blogspot.nl , een persoonlijk boekenblog met recensie van young adult, via roman en thriller tot non-fictie. Dus (bijna) alle genres.

 14. RabbitBookz schreef:

  Ik hoop dat het snel beter gaat met je kat!! Ik merk dat als mijn kat even niet lekker in zijn vel zit, ziek is, of herstelt van het ziek zijn, ik er ook niet met mijn hoofd bij zit!! We zijn dikke maatjes, dus dat is logisch… Nogmaals sterkte voor je harige vriendje!!!

  Op RabbitBookz (http://www.rabbitbookz.wordpress.com) schrijf ik recensies over allerlei boeken, vooral Young Adult, Fantasy em Science Fiction, maar ook over boekverfilmingen en Non-Books!! Op woensdag en zaterdag komt er sowieso een blogpost online, maar als ik ergens in de week zin heb in iets anders, zet ik dat ook op m’n website, natuurlijk!!

 15. Vivian schreef:

  Awh, sterke met je poezenbeestje! Ik blog vijf keer per week (dat is het streven) over boeken en lezen op http://www.thebookreview.nl en daarnaast heb ik een persoonlijke blog waarop ik schrijf over alles wat me bezighoudt, vooral over chronisch ziek zijn en onderwijs en dergelijke: http://www.viviansvocabulaire.nl

 16. Maaike schreef:

  Het voelt wel een beetje stom dat wij hier lekker onze blogs gaan promoten, terwijl jij je zorgen zit te maken om Semmiepoes.. Sterkte, hoop dat het goed komt!

  Ik blog op http://www.muymaaike.nl/ – vijf dagen per week een column, mindstyleblogje, recept, boekrecensie, lijstje of DIY.

 17. Jaike schreef:

  Sterkte met je kat.

  Ik schrijf voor http://www.despicablebooks.nl. Op mijn blog komen allemaal verschillende boeken langs.

 18. Marcia schreef:

  Een knuffel voor Semmiepoes 🙂 Mijn boekenblog http.//oogopdetoekomst.wordpress.com gaat over science fiction en dystopia.

 19. Sophie schreef:

  Hopelijk gaat het snel weer beter met Semmiepoes. Geef maar een extra knuffel!
  Ik heb geen echte boekenblog, maar op http://www.sophietjes.nl schrijf ik toch regelmatig reviews over de boeken die ik gelezen heb. Verder veel recepten, leuke dingen in Rotterdam en mijn grote 30-voor-30 lijst.

 20. Sterkte voor Semmiepoes!

  Mijn boekenblog is http://www.zonenmaan.net, de persoonlijke boekenblog met de meeste YA en fantasy recensies… denk ik. 😛

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.