Susan Ee – Angelfall 1: Penryn en Het einde der dagen

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. I schreef:

  Ik moest het boek lezen op school, ik vond het zelf niet echt een leuk boek want ik vond het verhaal niet leuk, maar ik had een tip voor de volgende keer, zou je misschien ook het thema van het boek erbij willen zetten. Ik moet er namelijk een boekverslag van maken maar ik vind het thema zoeken heel erg lastig.

  • Lisa schreef:

   Hi! Om je een beetje te helpen bij het zoeken naar het thema, bij dit boek ligt de focus op familierelaties. De thema’s vermeld ik niet omdat ik dat zelf niet echt van toepassing vind voor mijn recensies (is inderdaad meer voor boekverslagen en daar houd ik mij niet mee bezig), maar Goodreads kan misschien wel een goede hulp voor je zijn! Is alleen wel Engelstalig, hopelijk is dat geen probleem.

 2. RabbitBookz schreef:

  Dan moet ik dit boek ook maar gaan lezen, hij mag in de rij gaan staan…

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.