Sylvain Neuvel – Slapende reuzen

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

  1. Saartje schreef:

    Interessante recensie ik heb het boek nog niet gelezen maar blijf toch nieuwsgierig om het een kans te geven dus denk dat ik het toch een keer te hand neem als het mij in de bib aanstaart voor ik het koop. ☺️

  2. Nancy schreef:

    Ik ben het met je eens. De vertelwijze zorgt voor een afstandelijkheid waardoor je niet bij het verhaal betrokken bent. Toch ben ik nieuwsgierig genoeg om te willen weten hoe het afloopt 😉

  3. dominds schreef:

    De vertelwijze klinkt interessant en vernieuwend, al denk ik niet dat het iets voor mij is. Ik vind het juist zo leuk om karkaterontwikkeling te zien in een verhaal en om echt mee te kunnen leven met personages. Wel een fijne en eerlijke recensie heb je geschreven, het is denk ik inderdaad een you hate it or you love it boek.

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.