Tahereh Mafi – Verdermeer

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Nu word ik toch stiekem wel benieuwd naar dit boek! Klinkt namelijk wel heel erg mooi en bijzonder!

  • Lisa schreef:

   Ja, zeker! Tahereh heeft een hele mooie, eigen manier van schrijven. Dat vond ik al bij de Touching Juliette-serie, maar omdat dit een sprookje is, heeft haar schrijfstijl echt iets magisch!

 2. Lisa schreef:

  Jammer dat het einde minder is maar toch wil ik ‘m nog steeds lezen! 😀

  • Lisa schreef:

   Ja, zeker doen! Het einde vond ik wat afgeraffeld, maar het is geen slecht einde hoor. Had er gewoon iets meer van verwacht! Het blijft een tof boek, vooral dankzij Tahereh haar schitterende schrijfstijl.

 3. Thyrze schreef:

  Whaaa ik ben zó benieuwd naar dit boek! Het moet gewoon wel fantastisch worden, want Tahereh Mafi. Blij dat jij in elk geval al positief bent!

 4. readinge schreef:

  Naast dat de vormgeving van het boek echt prachtig is, weet ik nu al helemaal zeker dat ik dit boek wil hebben en lezen! Ik kan het namelijk ook bewaren voor mijn kids later en dan voor gaan lezen! (Dat duurt nog een jaar of 15 denk ik… Maar toch xD)

  • Lisa schreef:

   Ja, precies! Dit is gewoon een boek dat leuk blijft en dat je inderdaad later aan je kids kan voorlezen als ze oud genoeg zijn. Duurt voor mij ook nog heel wat jaar, maar hè: voorbereiding 😛

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.