The Book Buying Tag

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Ilse ten Have schreef:

    Oeee cool, je hebt hem overgenomen! Toffe antwoorden. En koop je zoveel online, ja? Weet je dat je bij je plaatselijke boekenwinkel vaak geen verzendkosten hoeft te betalen als je iets online besteld? 😉 Is ook nog eens beter voor het voortbestaan van de boekenwinkel! Niet dat ik nooit online koop, hoor! (Ik heb Samensmelting gepre-ordert, muhahah.)

    • Lisa schreef:

      Ja, ik koop bijna altijd online, behalve als ik naar het Boekenfestijn ga! Ik kijk altijd of de boeken bij de boekenwinkel te koop zijn, maar vaak zijn de boeken 1) niet verkrijgbaar en 2) héél duur. Dat is toch wel een beetje het nadeel van Engelstalige boeken lezen, het assortiment is in boekenwinkels niet enorm groot (vooral als het om boeken gaat die net zijn gepubliceerd). Het valt vast wel te regelen hoor, maar de boeken zijn in de boekenwinkel ook vaak 4/5 euro duurder dan online, dus dan is voor mij de keuze snel gemaakt!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.