The Ultimate Book Tag

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Zwartraafje schreef:

  Ik word dus telkens misselijk wanneer ik op de bus aan het lezen ben, maar merkte onlangs op dat het beter lukt wanneer ik op de E-reader lees. Eigenlijk ben ik dus blij dat jij dat ook hebt en het dus niet enkel bij mij het geval is. Enkele jaren terug las ik minder boeken doordat ik veel te veel tijd investeerde in het lezen van fanfiction. (voornamelijk Southern Vampire Mysteries, Stephanie Plum én ook enkele van Twilight)

  • Lisa schreef:

   Haha nee, je bent zeker niet de enige! Grappig dat jij hetzelfde hebt (en naar natuurlijk!). Gelukkig gaat digitaal lezen ons een stuk beter af, scheelt weer 😉

 2. Lisa schreef:

  Wat een leuke tag! Deze ga ik denk ik over nemen. 🙂

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.