Theeleuten met Lisa | Spanje, laptoptroubles & mijn Netflixverslaving

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Renée schreef:

  Oeh Barcelona! Dat is echt mijn favoriete stad ooit!
  Stranger Things wil ik ook nog kijken, maar eerst nog even de laatste afleveringen van Suits maar kijken.

 2. Esmay schreef:

  Ik baal er zo van dat ik al met een serie bezig ben…Anders was ik direct Strangers Things gaan kijken. Die lijkt me zo gaaf! Zelf ben ik trouwens heel erg weg van Doctor Who en Sherlock. O, en ik vind Dexter, Breaking Bad, Better Call Saul en Daredevil ook helemaal het einde.

  Maar wat gaaf dat je ook de zon op bent gaan zoeken. Barcelona is inderdaad een heerlijke stad! Ik zou er een goud voor over hebben om er nog eens naar toe te mogen.

  • Lisa schreef:

   Aaaah, je moet hem écht, écht kijken <3 Maar nu kan je er mooi naar uitkijken! Dexter wil ik nog een keer gaan kijken, maar ik ben bang dat ik het te bloederig/gruwelijk vind. Aan de andere kant... Ik kijk nu ook Scream en dat vind ik een prima serie 😛 Daredevil heb ik al een paar afleveringen van gekeken, maar ik ben nog niet echt overtuigd. Wil nog wel wat nieuwe afleveringen kijken zodat ik echt een mening kan vellen.

   Ah ja, snap ik! Ik zou ook nog wel een keertje heen willen. Aan de andere kant: ik wil nog zoveel steden bezoeken; die zijn eerst aan de beurt 😛

 3. RabbitBookz schreef:

  Nog een Netflixverslaafde hier :’)

 4. zwartraafje schreef:

  Ah, zo rottig wanneer je laptop niet mee wil werken. Al helemaal wanneer je aan je blog wil werken en de helft van je toetsen doet alsof ze niet voelen dat je op hen aan het tokkelen bent. Ik heb dat vroeger eens met een gsm gehad en dat leverde inderdaad hilarische sms-jes op. Ik kom nog steeds amper toe aan het kijken van series, misschien is het dus maar goed dat we geen Netflix hebben. Binnenkort moet ik waarschijnlijk verplichte offline-dagjes op de planning zetten om hier nog eens iets anders gedaan te krijgen dan bloggen, blogposts lezen en social media in het oog houden.

  • Lisa schreef:

   ‘Dat je op hen aan het tokkelen bent,’ heerlijk verwoord <3 Dat dus. Oh man, offline-dagjes moet ik ook echt eens in gaan plannen. Ik ben altijd online! Het kan niet gezond zijn hoe vaak ik mijn mobiel in handen heb, haha.

 5. Anneke schreef:

  Leuk stuk!
  Barcelona lijkt me echt een heel mooie stad, daar wil ik zeker nog een keer heen :). Je vakantie klinkt trouwens sowieso goed, want lekker onderuitgezakt met een boek is het toch het meest ontspannend (vind ik?). I
  Ik moet Stranger Things ook nog af kijken, want ik hoor er zo veel goede dingen over. Jammer genoeg ben ik heel slecht in series kijken, want om de een of andere reden verlies ik mijn interesse als ik langer dan een paar dagen geen aflevering gezien heb. Vandaar dat ik alleen aflevering 1 en 2 nog maar gekeken heb.

  • Lisa schreef:

   Ja, Barcelona is echt geweldig! Ik wist ook helemaal niet dat het aan zee lag; het is dus eigenlijk gewoon een stedentrip en vakantie in één. Geweldige combi!

   Oooooh, Stranger Things is zó zó goed <3 Geloof mij, naarmate je meer afleveringen kijkt, wordt het steeds moeilijker om de televisie uit te zetten!

 6. Madelon schreef:

  Aj balen zeg met je laptop! Ik kan niet zonder de mijne, maar haat het ook echt als ie t slecht doet en als er dan een nieuwe moet komen. Ik heb een hele tijd terug (maar das wel meer dan een jaar al) ook een nieuwe laptop moeten kopen en ik mis m’n oude ook nog steeds 🙁

  • Lisa schreef:

   Stom is dat hè? 🙁 Ik ben wel echt blij dat ik weer een nieuwe heb: ik heb gewoon 6 maanden lang mijn administratie niet kunnen doen op mijn vorige laptop, haha. Drama! Ik zit nu nog wat te klooien met deze laptop, maar dat went ook wel weer. Denk ik. Hoop ik.

 7. Marcia schreef:

  Barcelona is inderdaad een super toffe stad! En wat heb je veel boeken kunnen lezen op vakantie 😀

 8. Lisa schreef:

  Wat een gedoe met laptops, hé? Ik wou overstappen naar blogger (meer keuzes voor lay-out en bloglovin’) met mijn site maar wist niet goed hoe ik die artikels moest overplaatsen. Uiteindelijk gekozen om over te stappen en maar vanaf nul beginnen. Misschien wel een heel ander probleem dan bij jou, maar ik was ook best gefrustreerd, haha. En Netflix, I feel you.

  • Lisa schreef:

   Aw, echt? Dat is wel zuur; ben je al je artikels kwijt 🙁 Aan de andere kant misschien fijn om opnieuw te beginnen, maar ik zou echt een paar jaar moeten huilen als ik alles van LNSB kwijtraak. Wij Lisa’s zijn gewoon niet zo goed met computers blijkbaar, haha.

 9. twintigennogwat schreef:

  Wat een leuke update Lisa! Wat heerlijk, zo’n vakantie naar Spanje.. genieten! Nou alleen nog hopen dat die zon zich hier ook nog een beetje wil laten zien. 😉 Welk genre series vind je leuk? Er zijn zoveel leuke op Netflix!

  • Lisa schreef:

   Thanks Amy <3 God ja, het weer hier is zó teleurstellend. Als het zonnetje er is, probeer ik er zo lang mogelijk van te genieten... maar het is zo weinig! Qua series: ik ben dol op o.a. Orphan Black, Sleepy Hollow (voordat ze het verpestte), Walking Dead, Stranger Things, New Girl, etc!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.