Theeleuten met Lisa | YALFest, bloggen & Snapchat

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. zwartraafje schreef:

  Heel leuk. We hebben elkaar nog niet in het echt ontmoet, maar op deze manier leer ik je toch weer wat persoonlijker kennen. Btw, ik vind het toch wel een beetje flauw van Tahereh dat ze je geen verjaardagsknuffel heeft gegeven. Toch een klein minpuntje 😉

  • Lisa schreef:

   Haha, zó teleurstellend! Volgende keer neem ik een bordje mee met daarop ‘IT’S MY BIRTHDAY, YOU MUST HUG ME!’, misschien dat dat werkt. En we moeten elkaar wel echt een keer ontmoeten hoor <3

 2. Jessica schreef:

  Het was superleuk je weer even te zien op Yalfest! <3

 3. judithblogtsolo schreef:

  Wat een leuk persoonlijk onderdeel! 🙂 Ik snap helemaal je blogkeuze en het hoeft ook niet: bloggen moet een hobby blijven, dus lekker schrijven als jij daar zin in hebt. <3 Ik blijf je toch wel volgen.

 4. zonenmaan11 schreef:

  So awesome. Much wow.

 5. Lisa schreef:

  Leuk! Heel erg leuk! Vind het namelijk belangrijk dat een blog een beetje persoonlijk is. En ik begrijp het van dat Engels, hoor.:D

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.