Tom Ellen & Lucy Ivison – Lobsters

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Vivian schreef:

  Hmm, ik twijfel nog heel erg over dit boek doordat het zoveel over seks gaat (ik kan er wel tegen, maar een verhaal dat om seks draait hoef ik echt niet te lezen haha).

  • Lisa schreef:

   Het is niet zo dat er gedetailleerde en/of veel seksscenes zijn, maar het verhaal draait er wel om (al komen ook onderwerpen als vriendschap aan bod). Dus het is inderdaad maar net of dat je ligt!

 2. Jolien schreef:

  Ik ben erg benieuwd naar dit boek, wil het binnenkort eens lezen 🙂

 3. Ja, qua gedrag zit er veel verschil tussen 17 en 18 jarigen. Volgens mij zijn er echt die zo gedragen, maar ik begrijp wel wat je wil zeggen 🙂

  • Lisa schreef:

   Er zullen inderdaad genoeg jongeren zijn die zich op die leeftijd zo gedragen, maar in dit boek ergerde ik mij er echt mateloos aan. Dat ik dat hele ‘ik moet ontmaagd worden voordat ik naar de universiteit ga!’ echt een belachelijk iets vind, helpt ook niet haha. De uitwerking was gewoon totaal niet mijn ding!

 4. elmganneke schreef:

  Ik heb dit boek wel gekocht, inderdaad omdat ik zo nieuwsgierig ben gemaakt, maar ik ben ook een beetje huiverig om erin te beginnen omdat het me dus zo seksgericht en kinderachtig lijkt haha.

 5. zonenmaan11 schreef:

  Ik vind het gedrag juist wel heel passend. Ik merk dat veel lees(nerds) vinden dat zij niet zo onvolwassen waren rond die leeftijd, maar er zijn echt zooooooooooo veel 17/18 jarigen die zich echt precies zo gedragen. Veel meer dan je zou denken.

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.