Tomi Adeyemi – Bloed en beenderen

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. zwartraafje schreef:

  Ik begrijp jou wel in de punten die je aankaart. Gek genoeg zie ik daar overheen wanneer een boek me omver blaast. Na een tijdje zie ik ze wel maar dat eerste moment ben ik nog teveel onder de indruk. Bij dit boek kwam dat vooral door het besef dat dit soort zaken voor sommige mensen nog steeds realiteit zijn in plaats van fantasy en door de diversiteit.Oh en Tomi Adeyemi was echt super lief. Ik besefte pas na het (superkorte) interview dat ik haar bij het begroeten spontaan een knuffel had gegeven. Zonder er bij stil te staan dat dat misschien een beetje vreemd overkomt wanneer je iemand niet persoonlijk kent. Oops! Ze ging gelukkig niet lopen.

  • Lisa schreef:

   Tomi lijkt mij zozozozozo leuk <3 Zo'n bizar idee dat ze even oud als mij is. En helemaal niet raar joh! Er zijn ook genoeg boeken die ik helemaal geweldig vind, terwijl ik ook inzie dat het boek niet perfect is. En 'Bloed en beenderen' zit dan nog stukken beter in elkaar dan een aantal van die boeken, haha. Denk dat ik misschien gewoon even niet in de bui was voor fantasy en dat het boek daardoor, sowieso al, niet zo goed binnenkwam. Ergens ben ik bang dat ik een beetje uitgekeken ben op dit soort YA fantasyboeken.

 2. dominds schreef:

  Fijne en eerlijke recensie heb je geschreven! Ik snap jou mening ook wel, wat ik ook wel jammer vond dat het andere mannelijke hoofdpersonage geen ‘stem’ kreeg, zijn kant van het verhaal leek mij namelijk ook wel erg interessant. Desalniettemin vond ik het een erg goed boek en ik ben benieuwd naar het volgende deel! Tomi Adeyemi is ook echt een leuk, grappig en enthousiast persoon inderdaad <3

  • Lisa schreef:

   Thanks Do! <3 Fijn dat jij 'm wel heel tof vond! Vind 't zo stom dat het bij mij geen succes was 🙁 En jaaaa, Tomi is echt precious! Zo'n lieve vrouw, volgens mij. Echt bizar dat ze net zo oud is als ik ?

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.