Twilight fanfiction: mijn aanraders

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. Zwartraafje schreef:

    Dat mag ik dus -echt – niet -doen. Ik heb een hele poos fanfictie gelezen vooraleer ik terug met mijn neus tussen de boeken ben gekropen. Een heel deel Twilight fanfictie, maar ook Stephanie Plum-fanfictie en Southern Vampire Mysteries (True Blood). Ik was dus voor al benieuwd of we dezelfde verhalen gingen gelezen hebben. Maar herken er geen één van.

  2. Lieke schreef:

    Ik ben eigenlijk nooit echt into fanfiction geweest D: Maar ja, Twilight blijf ik leuk vinden :3 Dankzij Twilight ben ik ook helemaal dat YA wereldje in gestroomd, haha

  3. Twiliiiiiight *lalala* Ik ben zo benieuwd naar de nieuwe filmpjes 🙂

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.