Unboxing: de Limited Edition Verdermeer box

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. zwartraafje schreef:

  Ik vind het echt super hoe die box perfect is afgesteld op het boek. Ok, ik heb het nog niet gelezen maar de armbanden heeft het personage op de cover ook om, de vouwinstructies voor het vosje, die prachtige boekenlegger en het super schattige kaartje. Ik denk eigenlijk echt dat het kaartje mijn favoriet is.

  • Lisa schreef:

   Ja, precies <3 Mijn favoriet is de meetlat, omdat die zo'n belangrijke rol speelt in het boek. Ik vind het zo tof dat ik het bij mijn boek in de kast kan zetten!

 2. Lisa schreef:

  OMG IK WIL OOK ZO’N BOX GEWELDIG GEWOON! (sorry) 😮

 3. Eline schreef:

  DIE. BOEKENLEGGER.

  • Lisa schreef:

   I KNOW RIGHT? Ze zijn ook bij sommige boekhandels te vinden (… al weet ik niet of dat nu al is), aangezien ze ze hebben uitgedeeld bij een beurs! Boekhandels mochten (mogen?) ze in ieder geval meenemen.

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.