Vanessa Gerrits – Tweedehands Vleugels

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Haha, ik hoop en bid echt zo hard dat ik voor deel 2 nooit meer moet horen dat het te Belgisch is 😀
  Dankjewel voor je mooie recensie Lisa! Superfijn dat je de cover mooi vind en het verhaal natuurlijk ook 😉 Thanks for reading and reviewing!

  • Lisa schreef:

   Haha ah joh, kan jij ook niks aan doen! Het is alleen even flink omschakelen haha! Maar jij bedankt dat ik ‘m mocht lezen! Ben heel benieuwd naar boek nummero twee!

   • Haha ja ik moet gewoon echt een taalbad in Nederland gaan nemen volgens mij 😀 Een weekje vakantie in Amsterdam of zo? Er zijn ergere dingen 😉

    Maar sowieso rekruteer ik voor deel 2 ook NL-proeflezers die kunnen helpen mijn innerlijke Belg een beetje te onderdrukken 😀

    Leuk om horen dat het verhaal en de personages toch alvast goed zitten, da’s het belangrijkste lijkt me! En deel 2 is ook wel een beetje spannender, denk ik!

    PS: heb je recensie ook op FB gedeeld ^^ (https://www.facebook.com/vleugelstrilogie)

 2. Ellis schreef:

  Ik ben nu wel benieuwd naar dat “belgisch”!

  • Lisa schreef:

   Wat mij vooral opviel was het formele taalgebruik (althans, vergeleken met boeken die ik gewend ben), de zinsopbouw en er waren soms woorden die ik niet begreep, haha! Dat was dus in het begin erg wennen, maar op een gegeven moment wen je er vanzelf aan en dan leest ’t makkelijk weg!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.