The Versatile Blogger Award

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Leuk ingevuld. En je haar in alle kleuren van de regenboog? Brrr, ik zou het niet durven

  • Lisa schreef:

   Haha, het ging bijn mij echt van kwaad tot erger. Het begon bij een plukje verven en dat groeide op een gegeven moment uit tot: ‘Ik verf mijn hele haar roze! Whoooo!’

 2. Ellis schreef:

  Haha het ik wil niet alleen probleem. Herkenbaar!

 3. Sanne schreef:

  Ik hou van sarcasme haha. En bedankt voor de nominatie:D!

 4. zonenmaan11 schreef:

  Wat een leuke feitjes! Ik wist helemaal niet dat je een tattoo had! haha

 5. kayleygh schreef:

  Leuke feitjes! En leuk dat je hebt meegedaan!
  Groetjes Kayleygh!

 6. zwartraafje schreef:

  Hey Lisa! Dankjewel voor de nominatie. Maandag werd ik al genomineerd door Marcia en mijn invulling verschijnt morgen (als ik me niet vergis). Maar misschien moet ik nog een tweede doen én nog zeven extra persoonlijke feiten uit mijn duim zuigen. 😉

  • Lisa schreef:

   Ah verdorie, en ik maar denken dat ik mensen had genomineerd die nog niet genomineerd waren haha :p Kijk maar wat je doet joh! Als je het leuk vindt om nog een keer in te vullen, feel free to do it again! Maar als je één keer wel genoeg vindt, is dat ook prima hoor haha :p

 7. hetboekenik schreef:

  Wat een leuke feitjes. Ik ga er zelf ook mee aan de slag gaan. Bedankt voor de nominatie zeg!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.