Vertrouwen op een hype

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Vivian schreef:

  Hmm, als ik erop vertrouw dat ik een boek mooi zal vinden, krijg ik meestal hele hoge verwachtingen en dan ben ik zwaar teleurgesteld als het toch tegenvalt. Meestal laat ik het dus maar gewoon een beetje over me heen komen en word ik niet zo beïnvloed door de hypes – mééstal dan haha – dus dan vertrouw ik vooral mijn eigen oordeel.

 2. De grisha trilogie en zo veel anderen wil ik zo graag nog lezen 🙂

 3. Rowan schreef:

  Oh ik ben toch zo benieuwd naar de Touching Juliette serie. Ik hoor bijna alleen maar positieve verhalen en heb laatst Vrees Me gewonnen, dus ik ga er snel in beginnen 😀

 4. elmganneke schreef:

  Ik heb deel 1 gelezen van de Grisha en die was zeker gaaf. Alleen nu zit er alweer zo’n tijd tussen en wil ik eigenlijk niet aan deel 2 beginnen, want straks herinner ik me te weinig, maar ik heb ook geen zin om deel 1 te herlezen… Oh, daarom hou ik zo van standalones!

  • Lisa schreef:

   Ugh, same problem here! Heb hier nog onwijs veel boeken staan die ik moet herlezen voordat ik van mezelf in het vervolg mag beginnen. Zo heb ik nog altijd niet TMI uitgelezen, waardoor ik dus ook niet in TID kan beginnen :’)

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.