Victor Dixen – Phobos

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Dat einde is echt aaaaah maar helemaal eens wat de geforceerde dialogen betreft, dat vond ik persoonlijk echt tenenkrommend. En zo had ik nog wel wat gewetensbezwaringen bij dit boek, maar soit, het was idd een entertainende read en ik ga ook zeker het volgende deel lezen ^^

 2. Marcia schreef:

  Phobos!! <3 Ook ik miste wel een beetje actie, maar tegelijkertijd ben ik enorm fan van het verhaal. En het einde. OMG! Ik kan niet wachten op het vervolg.

 3. Ik vond het ook echt een heel leuk boek om te lezen!! Het enige wat ik jammer vond was dat we erg weinig van de jongens te lezen kregen. Dat had voor mij wel afgewisseld mogen worden. Ik hoop dat in het volgende boek dat wat meer aan bod komt. En dat einde!!!!!!!!!!! Ik dacht echt dat ik gek werd.. Hoe kan de auteur nu op DAT moment stoppen!!!! Hell.. hahaha

  Ik vond het tussen Leonor en de jongens inderdaad heel goed geschreven, maar een paar van de meiden waren idd Too much haha, al is het ook op zich wel realistisch want je hebt echt van zulke meiden ertussen zitten haha. Ik vond het idee van geforceerde relaties op zich wel heel goed uitgewerkt in dit boek. Ik ben echt zooo benieuwd naar boek 2!!

  • Lisa schreef:

   Ik vind het eigenlijk wel leuk dat de jongens nog zo mysterieus zijn; dat kunnen we dan mooi in het tweede boek ontdekken! Ik had het iets te druk gevonden, denk ik, als de jongens ook in dit boek eigen hoofdstukken hadden.

   Dat einde is echt killing ja! Ben echt benieuwd hoe het verdergaat. En bij sommige meiden was het duidelijk dat het gewoon hun persoonlijkheid was (wat ik wel tof vond, want lekker realistisch!), maar sommige momenten waren echt te cringeworthy XD

 4. boektherapie schreef:

  Ik heb de cover al een paar keer gezien in de boekhandel. Wat origineel! Alleen jammer van de uitwerking: geforceerde relaties zijn echt not-done voor mij. :p

  • Lisa schreef:

   Tussen Léonor en de jongens valt het gelukkig mee omdat zij heel nuchter in het daten staat, maar er zijn soms wel enorm cheesy quotes of momentjes die een beetje too-much zijn, ja ?

   Ik denk dat de uiteindelijke relaties een stuk fijner aan gaan voelen omdat ze dan normaal contact met elkaar hebben en niet gescheiden van elkaar worden door glas.

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.