Victoria Aveyard – Zwaard van glas

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. Madelon schreef:

    Ik kwam juist wel snel in dit boek, omdat het toch wel begon met wat actie, en er ook uiteindelijk wel mee eindigde. Maar het middenstuk was inderdaad nogal traag 🙁 Ik ben juist ook heel benieuwd naar beide koningsbroertjes. Ik vind die twee erg interessant, maar een beetje jammer dat er niet iets meer ontwikkeling in hun personages zit 🙁

    • Lisa schreef:

      Het einde begon inderdaad sterk, maar het kakte alweer zo snel in 🙁 Echt jammer, want de potentie voor een kneitertof boek is er wel. Ik heb het idee dat Aveyard meer boeken moet schrijven voor deze serie dan ze eerst in gedachten had, en dat daardoor het tempo volledig uit ’t verhaal is gehaald.

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.