Whitney Gardner – Ongehoorzaam

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. nerdygeekyfanboy schreef:

  Mooie recensie Lisa! Ik vond de manier van diversiteit ook heel goed verwerkt in het boek, ontzettend fijn! 🙂

 2. dominds schreef:

  Wat een fijne en uitgebreide recensie. Ik kende dit boek helemaal niet, maar hij klinkt zeker tof. Ik vind het altijd leuk om over creativiteit en diversiteit te lezen, dus deze komt zeker op mijn TBR. Ik heb ook geen idee wat die woorden betekenen,dus een soort van appendix/uitleg zou dan wel handig zijn. Ik vind het ook altijd minder als Nederlands en Engels door elkaar heen gaan, maar misschien hoort dat wel bij het ‘gevoel’ (ik weet even geen ander woord, haha) van dit boek.

  • Lisa schreef:

   Soms snapte ik wel waarom ze besloten om een woord niet te vertalen (zoals ‘bomben’ en ‘toys’), maar andere keren leek het meer voor de ‘hip’ te zijn en daar ben ik altijd een beetje allergisch voor 😛 Een boek voelt dan zo half/half vertaald aan. En als je van diversiteit en creativiteit houdt in boeken, moet je deze zeker lezen!

 3. Ik ben hier echt superbenieuwd naar! Vooral omdat ik zelf doof ben en maar weinig boeken ken waarin datzelfde geldt voor de hoofdpersoon (eigenlijk alleen Misschien ooit van Colleen Hoover). Ik heb het ebook bij de bibliotheek geleend, ben er erg benieuwd naar!

  • Lisa schreef:

   Ik ben heel benieuwd hoe jij het boek gaat ervaren! Ik kan me voorstellen dat je er toch op een andere manier naar kijkt als je zelf doof bent. Ik kijk uit naar je recensie!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.