Win: 3x Christina Lauren – Wild – Vertrouwen {AFGELOPEN}

Dit vind je misschien ook leuk...

33 reacties

 1. Lies schreef:

  Na jouw recensie ben ik echt zó benieuwd naar dit boek, een kansje om hem te winnen laat ik dan ook niet voorbij gaan 🙂
  Ik volg je op bloglovin onder liesvan88

 2. Jolien schreef:

  Klinkt als een heerlijk boek om deze vakantie te lezen! Ik waag graag een kansje 🙂 Ik volg je op Bloglovin’ (Jolien) en heb getweet en geliket op FB (daisies on bookshelves) 😀

 3. Nel Crea schreef:

  Lijkt me een heerlijk om te gelezen, alles is aanwezig

 4. Nina Mol schreef:

  Lekker lezen met dit herfstweer! Ik volg je op bloglovin ( Nina Mol ) Twitter (@Mol075) en Facebook ( Mol Nina )
  Good Luck!!

 5. Meike schreef:

  Heerlijk , lijkt me een lekker vakantieboek! Vooral met dit weer. 😉

 6. Annelies schreef:

  Leuke actie! Ik waag ook mijn kans!

 7. zwartraafje schreef:

  Ik heb het boek onlangs kunnen lezen (als ik me niet vergis is vandaag zelfs mijn recensie verschenen) en Ansel scoorde inderdaad goede punten. 🙂

 8. Anika schreef:

  Ik zou dit boek zo graag willen lezen! Na twee keer aan de hand van een recensie van jou gelijk het boek er bij gepakt te hebben (gebonden en obsidian ) weet ik dat ik blindelings jouw aanbevelingen kan volgen. Daarnaast vind ik dit soort boeken ook gewoon heel erg leuk 🙂 Ik volg je onder de naam anikakui 🙂

 9. Jessica schreef:

  Als jij verliefd bent op dit boek dan weet ik zeker dat dit een must-read is voor mij, want zoals je weet vertrouw ik blind op jouw oordeel. Ik waag dus graag een kansje en heb zowel alle verplichte als optionele kansen benut (Facebook en Bloglovin’ Jessica Dillema en Twitter Reviews & Roses)

 10. jacqueline schreef:

  een erotische roman ook nog nooit gelezen! na uw lovende woorden zou ik graag dit boek lezen!

 11. Mieke Schepens schreef:

  Ik ben wel benieuwd naar deze erotische roman. Goed voor warme oortjes… en volg je op bloglovin’, facebook en twitter@MiekeSchepens

 12. Janet Heuvelman schreef:

  Ik wil m graag winnen. Ik heb je geliked en gedeeld. Janet Heuvelman op Twitter en bloglovin. Na al die positieve reacties ben ik ontzettend benieuwd naar het boek.

 13. Esmee schreef:

  Ik volgde je nog niet op Bloglovin’ wat stom! Nu wel haha. Ik heb tevens aan alle puntjes voldaan.

  Waarom wil ik winnen? Mede door jouw enthousiaste recensies, wat hierdoor heb ik de naam Christina Lauren kennen. Maar ook omdat new adult een genre is die ik steeds meer begin te waarderen. Abbi Glines en J. Lynn heb ik dit jaar ontdekt en ik hoop dat ik de boeken van Christina Lauren daar ook aan kan toevoegen.

 14. Anita de Groot schreef:

  Ik doe graag mee, lekker terug in de tijd(voor mij dan ben alweer een tijdje getrouwd) Tijd van daten en tijd van dromen het lijkt mij een heerlijk boek waar ik lekker van kan dromen van tijden dat ik nog uitging, Nu hoeft ik niet meer zo nodig maar het was wel een hele speciale tijd.

 15. vanessa bender schreef:

  Like and Shared twitter,facebook netjes op mee gedaan en ook hier.

 16. Patricia schreef:

  Door je enthousiaste reactie op dit boek ben ik wel benieuwd. Laatst las ik ik ook met jou van conny regard en ik denk dat deze in dezelfde soort valt en daar was ik erg enthousiast over.

  Ik volg je op bloglovin onder DonderDesign

 17. Nancy schreef:

  Ik doe graag mee aan deze winactie.
  Ik ben wel nieuwsgierig naar deze reeks van Christina Lauren. Haar vorige reeks heb ik ook gelezen en ik ben benieuwd of deze nog beter is. Vooral na jouw enthousiaste recensie 🙂
  Ik volg je op Bloglovin en Facebook als Nancy Vercamer.

 18. Sophie schreef:

  Na aanleiding van alle positieve recensies ben ik wel heel erg nieuwsgierig geworden naar dit boek. Het lijkt me een leuk vakantieboek dat makkelijk weg leest. Ik ben ook zeker benieuwd naar Ansel. Hij moet wel erg geweldig zijn om meteen met hem te trouwen. Soms doe je gekke dingen en die blijken dan ook nog goed uit te pakken!

 19. Het wat leuk. Natuurlijk waag ik weer een poging. Superleuk dat je al deze winacties wilt organiseren voor ons! Dank je!

 20. Nynke-Boudien schreef:

  Wat een heerlijke winactie, na al je goede woorden over dit boek waag ik zeker een kansje! Ik volg je allang op Bloglovin onder de naam ‘Nynke-Boudien’.

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.