Win: €25 shoptegoed bij dekaft.be {AFGELOPEN}

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. Henriet schreef:

  Oeeh wat een leuke winactie!
  Ik zou denk ik Spotgaai kopen, omdat ik van die serie alleen het eerste boek nog maar heb gelezen, en als ik dan zelf het tweede deel compleet! (En ik vind deze cover ook echt super mooi!)
  Of ik koop een Harry Potter boek omdat ik die serie nog nooit heb gelezen (shame on me) terwijl iedereen zegt dat het een leuke serie is, en dat ik die moet lezen!
  Maar Vampire Academy lijkt me ook leuk…

  Lastig dit!

  Heb je zelf al eens besteld bij deze webwinkel? Ik heb wel eens overwogen om tweedehands boeken te kopen (want dat is goedkoper :D). Maar ik ben altijd bang dat wanneer ik ze krijg ze ook echt tweedehands eruit zien of ruiken…
  Dus als je er al eens hebt besteld zou ik je ervaring ermee wel eens willen horen! 🙂

 2. Like je via Facebook en ik wil de kroon in mijn winkelwagen gooien

 3. ansstier schreef:

  Tad Williams de Schaduwgrens zou ik kiezen. Ik loot graag mee

 4. Annemieke schreef:

  Leuk. Ik kan er dus echt niet maar eentje kiezen die in mijn winkelmandje zou belanden maar waarschijnlijk wel een boek van Adrian Stone, of die Necromancer of iets van Robin Hobb of… ja ik hou mijn mond al.

 5. Jiska Frijns schreef:

  Ik doe heel graag mee!! duimen maar….

 6. Tamara schreef:

  Jammer dat je al die social media moet gebruiken dat heb ik niet

 7. Inge schreef:

  Ik heb de webshop bekeken en gezien dat ik het geld heel goed zou kunnen besteden!

 8. Kayleigh schreef:

  Wat een super actie! ik wil heeeel graag mee doen! Als ik €25 zou krijgen zou ik hoe dan ook opgejaagd van a. J. Rich kopen! ik heb er zoveel verhalen over gehoord en ben onwijs benieuwd! Of het echte zuid Afrika! Of of of. Zoveeeeel keuzesss. Het leven als boekenfanaat is moeilijk!

 9. Tamara TS schreef:

  Wat een toffe actie! Ik zou zeker Joyland van Stephen King kopen. En waarschijnlijk dr. Sleep en 22-11-1963 ook. Dan is mijn collectie bijna compleet. 🙂 Ik heb alle stappen gedaan.( FB Tamara Mara Grosmaul, Twitter @paramara1982)

 10. Hanne schreef:

  Ik doe mee, ik sowieso de laatste dagen van Amelie en Zij en Haar uitkiezen in het winkelwagentje doen voor waardebon van 25 euro.

 11. deboekentrommel schreef:

  Ik doe heel graag mee ? Ik mag zelf ook wat weggeven namens de kaft op mijn blog maar winnen is natuurlijk ook leuk!

 12. saartje schreef:

  Ik doe mee. Er staan veel goede boeken op die site. Waarschijnlijk zou ik voor de pinguïnlessen gaan.

 13. Janine Kooij schreef:

  Ik doe mee! Ben wel benieuwd naar de site!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.