WIN: The 5th Wave prijzenpakket {AFGELOPEN}

Dit vind je misschien ook leuk...

52 reacties

 1. Sylvia schreef:

  Lijkt mij een fantastische film, ik ben super benieuwd hoe het boek is verfilmd en zou heel graag weer een keertje naar de bios gaan (de laatste keer was bij het laatste deel van HP).
  Volg op FB onder mijn eigen naam en via twitter (ook getweet) en Bloglovin’ (gesaved) onder @TurtleBookwurm.
  Ps. volgens mij had ik nog niet gereageerd, zie tenminste geen reactie van mij staan.

 2. Esmée schreef:

  Ik zou heel graag willen winnen omdat iedereen echt SUPER enthousiast is over het boek en de film en ik allebei nog niet gelezen/gezien heb! Het zou dus echt heel leuk zijn als ik met een vriendin naar de bios kon gaan, want wij kunnen nu allebei niet meer wachten om de film te zien.?

 3. Aniek schreef:

  Het boek was geweldig, ik ben benieuwd naar de film

 4. Nancy schreef:

  Het boek was voor mij een revelatie vorig jaar. Ik ben dan ook heel benieuwd naar de verfilming en wil de film zeker in de bioscoop zien.
  En het is altijd leuker om met zijn tweetjes naar de film te gaan 😉
  Ik heb je blogpost geliket op Bloglovin en ik volg je via Facebook

 5. ansstier schreef:

  Overal kom je the 5th wave tegen op internet en ik wordt steeds nieuwsgieriger. Ik loot dus graag mee. Ik volg op bloglovin en facebook

 6. Connie Flipse schreef:

  Omdat we hier 5 lezers in huis hebben , de rugzak erg leuk is en ik graag met man en zoon naar de film ga .

 7. Julia schreef:

  Ik zou onwijs graag willen winnen omdat ik het boek nog steeds niet gelezen heb én dit wel enorm graag wil doen! Zeker na het lezen van jouw enthousiast film- en boek recensie ben ik ontzettend benieuwd geworden!

 8. Stephanie schreef:

  Ik zou heel graag dit pakke willen winnen omdat ik The 5th Wave een geweldig boek vind. Een spannend verhaal. Ik ben zelf ook enorm fan van Chloë Grace Moretz! Dus elke film waar zij in speelt moet ik dan ook automatisch zien, en omdat ik The 5th Wave (het boek) al geweldig vond, is dit natuurlijk extra reden om de film te zien!! 😀

 9. Dande schreef:

  Ik zou super graag willen winnen, zodat ik mijn beste vriendin kan verrassen met een bezoekje aan de bioscoop. We hebben het namelijk al maanden over deze film.

 10. Maureen Knol schreef:

  Ik zou heel erg graag willen winnen omdat ik The 5th Wave een fantastisch boek vind en ik ben ook een enorme fan van Chloë Grace Moretz. Meteen toen ik hoorde dat zij Cassie zou spelen kon ik niet meer wachten tot dat de film uit zou komen!!!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.